kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

5 przepisów na oryginalne dania z rusztu
2014/7/7 23:00:00

Ziemniaki faszerowane z sosem tatarskim

Składniki:
5 śfot. Ziemniaki faszerowane z sosem tatarskimrednich ziemniaków
150 g boczku wędzonego parzonego
1 średnia cebula
2 ząbki czosnku
majeranek
Sos tatarski PREMIUM marki Tarsmak
szczypior
pieprz

Wykonanie:
Ziemniaki dokładnie umyć, przekroić na pół i wydrążyć środek. Boczek i cebulę pokroić w drobną kostkę, podsmażyć na patelni, doprawić pieprzem i majerankiem. Do podsmażonego boczku dodać wyciśnięty przez praskę czosnek i całość wymieszać. Wydrążone ziemniaki wypełnić nadzieniem, złożyć razem i dokładnie zawinąć w podwójną folię aluminiową. Piec w żarze do miękkości (około 45 - 50 minut). Podawać z Sosem tatarskim PREMIUM, posypane obficie szczypiorkiem.
Smacznego!

Strony: [1] [2] [3] [4] [5] następna »

()


 
 

WyslijPowiadom znajomego DrukujWersja do druku LinkDodaj link Kanal RSSKanal RSS

Zainteresował Cię ten artykuł? Przeczytaj podobne. Kliknij i wybierz temat: dania z rusztu, grill, kuchnia, przepisy


 


 


 

Babà jest pochodną ciasta rosnącego na naturalnych drożdżach, typowego dla polskiej tradycji ludowej. Uważa się że odmiana ta została wprowadzona na życzenie Gerolamo Baby, osiemnastowiecznego króla Neapolu, który był wielkim wielbicielem słodkości. »