kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

Nalewki bakaliowe - rodzinna pasja zamknięta w karafce
2007/8/10 10:52:15

Już w połowie sierpnia polski rynek wykwintnych alkoholi wzbogacą nowe nalewki o oryginalnym smaku bakalii.

Nalewka kolonjalna „Z. Kozuba i Synowie” to nalewka o bakaliowym smaku wyprodukowana przez polską firmę z rodzinnymi tradycjami. Przygotowana w oparciu o naturalne metody produkcji, jest pozbawiona jakichkolwiek konserwantów, barwników czy sztucznych aromatów. Ten półsłodki trunek to niezwykłe połączenie bakalii – rodzynek, fig, moreli, czy daktyli, o konsystencji delikatnego miodu i wzbogacony nutą wanilii.

Nalewka kolonjalna to nasz pierwszy produkt na rynku. Jednak jeszcze w tym roku zamierzamy wprowadzić na rynek kolejne nalewki o wyjątkowych smakach, między innymi na bazie owoców rokitnika. Nasze produkty kierujemy do koneserów szlachetnych trunków, którzy cenią ich wysoką jakość i styl, a jednocześnie nie boją się eksperymentowania. Dlatego, jestem pewien, że nasza nalewka doskonale odnajdzie się na wszelkiego rodzaju przyjęciach towarzyskich, rodzinnych obiadach, czy nawet - romantycznych spotkaniach we dwoje. Świetnie sprawdzi się jako oryginalny i ekskluzywny prezent – mówi Maciej Kozuba, Menadżer ds. Marketingu i Sprzedaży w Poltrex Sp. z o.o.

Nalewka „Z. Kozuba i Synowie” dostępna będzie w sprzedaży od połowy sierpnia 2007 roku. Obok charakterystycznego, oryginalnego smaku, wyróżnia ją specjalnie zaprojektowana, kryształowa karafka w stylu art deco. Produkt będzie dostępny w miejscach starannie wybranych przez producenta: najlepszych polskich hotelach, delikatesach, specjalistycznych sklepach z alkoholem oraz na lotniskach w strefie wolnocłowej.

Przy produkcji nalewek jakościowych ważna jest nie tylko pasja i naturalne metody produkcji, ale także jakość używanych składników – mówi Jakub Kozuba, odpowiedzialny za kontrolę jakości w firmie Poltrex. Dlatego też, dokładamy wszelkich starań, aby używane przez nas surowce pochodziły z najwyższej półki. Tylko w ten sposób można „trafić w gusta” nawet najbardziej wymagających koneserów.





 
 

WyslijPowiadom znajomego DrukujWersja do druku LinkDodaj link Kanal RSSKanal RSS

Zainteresował Cię ten artykuł? Przeczytaj podobne. Kliknij i wybierz temat: alkohol, bakalie, nalewki


 


 


 

Babà jest pochodną ciasta rosnącego na naturalnych drożdżach, typowego dla polskiej tradycji ludowej. Uważa się że odmiana ta została wprowadzona na życzenie Gerolamo Baby, osiemnastowiecznego króla Neapolu, który był wielkim wielbicielem słodkości. »